Kredenc Studio

Rady a tipy od Kredence...

Rady a tipy od Kredence...

Užijte si vaření a mějte radost z každého nově připraveného jídla!

Nejen že pro vás kuchyně vyrábíme a nejen že vám umíme dodat spotřebiče a kuchyňské potřeby.

Máme pro vás navíc užitečné tipy, které ušetří váš čas.  Znáte je?

- OBALUJTE JAKO PROFÍK...

  Pokud rozšleháte do vajíčka na obalování několik kapek oleje, bude strouhanka na připravovaném pokrmu lépe  držet. 

- PŘIPÁLENÁ OMÁČKA...

  Spáleninu v omáčce zneutralizujete tak, že ji deset minut povaříte s bramborem. 

  Brambora připálenou chuť z omáčky absorbuje. Poté bramboru vyhoďte.

- PŘESOLENÁ POLÉVKA...

  Přesolenou polévku zachránite tak, že do ní přidáte dva vaječné bílky. 

  Ztuhlý vaječný bílek totiž pohltí většinu soli. Polévku pak sceďte a bílek vyndejte.

- RYCHLE OLOUPANÉ BRAMBORY...

  Pokud ještě horké brambory vložíte do hrnce se studenou vodou a ledem, půjdou slupky dolů samy.

  Nejprve napusťte mísu studenou vodou a poté přidejte led.

- VLHKÁ SŮL

  Sůl v solničce nezvlhne, pokud do ní přidáme pár zrnek rýže nebo hrachu.

- Podívejte se také na POMOCNÍKY DO KUCHYNĚ, které máme nově v nabídce:

https://www.kredencstudio.cz/1239-kuchynske-potreby

Vložit komentář

Menu
Zavřít
Košík
Zavřít
Zpět
Účet
Zavřít