Kredenc Studio

Moderní kuchyně ve vesnickém stylu

Moderní kuchyně ve vesnickém stylu

Po naší první testovací kuchyni nás čekal velký projekt: navrhnout a zrealizovat kuchyň pro mladou rodinu, která si pořídila starší zděný dům, v němž se pustili do celkové renovace. O vzhledu kuchyně měli Vojta a Markéta jasno. Naším úkolem bylo poradit jim s výběrem materiálů, rozvržením kuchyně a samozřejmě výslednou realizací. 

Vytvoříme vám návrh s finální podobou kuchyně

Než začneme s řezáním, vyslechneme si vaše představy a přání, zaměříme místnost a na základě získaných informací vytvoříme návrh, který zobrazuje již výslednou podobu kuchyně s přesnými rozměry. Dochází i k určení materiálů, kdy jsme v tomto případě zvolili horní skříňky z dubové dýhy doplněné o skříňky v barvě bílý supermat. Zajímavým prvkem, který dodá kuchyni zcela jiný rozměr je zástěna se vzhledem broušeného hliníku a kameninová pracovní deska. Samozřejmostí jsou také moderní spotřebiče, jejichž dodání je také součástí našich služeb.

Zvládáme i náročné montáže

Montáž kuchyně ve starším domě je vždy výzva a tak jsme za tuto zkušenost opět velmi rádi. Jak se nám tento projekt vydařil, můžete pozorovat na fotografiích, které vznikly v době, kdy kuchyni šťastní majitelé již pár týdnů používají a těší se z ní. 

Vložit komentář

Menu
Zavřít
Košík
Zavřít
Zpět
Účet
Zavřít